Contact

Contactgegevens

Telefoonnummer: 010 303 45 17

Mobiele nummer: 0645025484

Mobiele nummer: 0655838285

E-mail adres: info@marton.nl

Wij zijn van 8.00 tot 18.00 telefonisch en per E-mail voor u bereikbaar.

U kunt ons ook een bericht sturen

Adress

Marton Schilder – Stuc – Renovatie
van’t Hoffstraat 89
2665 JL Bleiswijk

KVK-90691148

BTW-NL865412650B01

Route beschijving

Volg de N209 richting Rotterdam of Alphen aan den Rijn . Sla rechts- of linksaf bij de Heulslootweg en vervolg de weg naar de Edinsonlaan. Sla rechtsaf bij de Marconistraat en nogmaals rechtsaf bijde Lorentzstraat. De Lorentzstraat draait naar links en wordt de Van der Waalstraat welke vervolgens nogmaals naar links draait en de Van Het Hoffstraat wordt. Hier bereikt u uw bestemming.
    Martonschilder is de schilder specialist in omgeving Rotterdam, Gouda en Den Haag. Door onze jaren aan ervaring in schilderwerk gaan wij zorgvuldig en met zo weinig mogelijk overlast te werk in uw woning. Wij volgen de nieuwe woningtrends op de voet en geven indien gewenst graag kleuradviezen. Onze verf staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor al uw schilderwerk.

    Wilt u een gladde afwerking krijgen op uw muren en/of plafond? Voor uw pleister en stucwerk kunt u bij Martonstucwerk terecht. Wij brengen een gladde gipslaag van 3 tot 5 mm aan om uw woning weer spiegelglad te laten maken. Uw muren of plafond laten pleisteren of stucen? Neem hier contact op met martonstucwerk.

    Aanpassingen binnenshuis aan badkamer, keuken, plafonds, vloeren of het opnieuw indelen van een ruimte? Onze renovators voeren uw renovaties perfect en strak uit. Neem nu contact op met martonrenovatie voor een oriënterend gesprek.