Schilder regio Rotterdam, Gouda en Den Haag

Voor kwaliteit schilderwerk bent u bij ons op het juiste adres!

100% kwaliteit voor stuc, schilder en renovatie werkzaamheden onder 1 dak!

Wilt u een kleine of grote renovatie laten uitvoeren? Of wilt u alleen het schilderwerk laten aanpakken? Dan is er geen beter adres dan dit! U kunt bij ons terecht voor alle soorten schilderwerk. Of het nu gaat om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk, wij zijn u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen van houtrot en het plamuren van muren en plafonds. Als schildersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten verfsystemen zoals; spuiten, rolverf, kwastverf en renovlies / glasvliesbehang. Wij zijn experts van hoog niveau op het gebied van het vernieuwen van badkamers, keukens vernieuwen, wanden verplaatsen, dakramen plaatsen, elektra verplaatsen, het installeren van plafonds en deze afwerken. Wij staan klaar met een team van vakkundige gemotiveerde mensen welke samenwerken om uiteindelijk een prachtig resultaat te kunnen leveren.

Wij zijn experts in alle soorten schilderwerk, binnen en buiten. Wij hebben ervaring met grote renovaties, kleine renovaties, houtrot en pleisterwerk reparatie. Wij zijn het bedrijf om uw huis of bedrijf te schilderen! Wij schilderen alles, van plafonds tot muren. We kunnen ook oude ramen of deuren vervangen en ze er weer als nieuw uit laten zien.

Wij van Marton Schilder bieden de volgende diensten aan:

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk (muren, plafonds, sierlijsten)
  • Kleine reparaties (gebarsten pleisterwerk, houtrot)
  • Spuitwerk
  • VVE beheer
  • Raapwerk
  • Renovlies / Glasvlies – glasweefselbehang

Er zijn vele manieren om te schilderen, en u moet bepalen welke methode het beste is voor uw project. Als u op zoek bent naar een traditionele manier van schilderen – met kwasten en rollers – dan kunnen wij u daarbij helpen. Als u echter liever wilt dat wij alleen het schilderwerk zelf doen (d.w.z. een bestaand oppervlak bijwerken of bedekken), dan kunnen wij daar ook voor zorgen!

We zullen samen met u een idee krijgen van uw doelstellingen, zodat we u aanbevelingen kunnen doen over hoe u die het beste kunt bereiken en tegelijkertijd binnen uw budget kunt blijven.

Of het nu gaat om binnen schilderwerk of buitenschilderwerk, wij zijn u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring in beide soorten schilderwerk en hebben aan talloze projecten gewerkt.

Wij helpen u graag met elk type schilderwerk, of het nu binnen of buiten is. Wij hebben jarenlange ervaring in beide soorten schilderwerk en hebben aan talloze projecten gewerkt.

Schilderwerk is het belangrijkste onderdeel van uw huis. Het is het eerste wat je ziet als je een kamer binnenkomt, het is het eerste wat je ziet als je naar buiten loopt, en het is zelfs het eerste wat mensen zien als ze naar je huis rijden!

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of het maken van een afspraak.

         Projecten

Reviews

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here