Renovatie regio Rotterdam, Gouda en Den Haag

Voor kwaliteit renovatie bent u bij ons op het juiste adres!

100% kwaliteit voor stuc, schilder en renovatie werkzaamheden onder 1 dak!

Waarom Renovlies in uw woning?

Renovlies behang biedt een strakke en mooie wandafwerking die lang meegaat. In nieuwbouwwoningen krimpen muren nog licht door vocht dat uit de muren ontsnapt. Als u uw muren met stucwerk bekleedt, loopt u het risico dat er scheuren ontstaan bij het krimpen. Renovlies is veel sterker dan gewoon behang, dus het scheurt niet als balken of vloeren uitzetten of krimpen. Ook voorkomt Renovlies het krimpscheuren in uw muren. Renovlies wordt snel en goed aangebracht door onze ervaren vakmensen (behangers/schilders). U kunt snel gaan genieten van mooie muren in uw huis door een Renovlies renovatie!

 

 

Wanneer u een nieuw huis betrekt, zijn de muren misschien nog niet klaar voor behang of verf. De muren zijn bleek, oneffen en kunnen haarscheurtjes vertonen. Wanneer u gaten boort om een schilderij of die mooie foto van de kinderen op te hangen, kan er een stuk muur loskomen. Omdat muren een tijdje blijven “werken”, kunnen haarscheurtjes door een juist aangebrachte pleisterlaag heen komen. Marton en zijn team gebruiken daarom Renovlies in plaats van behang omdat het meer vezels bevat en harder is dan normaal behang. Renovlies is dus sterker dan normaal behang en een ideale ondergrond om de muur vervolgens in elke kleur en soort verf te coaten – de meeste mensen vragen ons Renovlies aan te brengen en vervolgens te latexen. Renovlies, een glad geperst behang bestaande uit gerecycled papier versterkt met vezels, is een oplossing voor het bewerken van de muren in een nieuwbouwwoning. Renovlies is veel sterker dan normaal behang en daardoor moeilijker te bewerken. Het is glad geperst, waardoor het door zijn consistentie sneller geplaatst kan worden.

Glasvliesbehang in uw woning

Glasvliesbehang is een type behang dat wij aanbieden. Het heeft vele voordelen, waaronder dat het direct na het aanbrengen een glad oppervlak geeft. Krassen of andere oneffenheden kunnen gemakkelijk worden verborgen met glasvliesbehang, dat relatief dun is en een gelijkmatige textuur heeft. Het is gemakkelijk aan te brengen, of u nu werkt met gipsplaten of beton. Glasvliesbehang wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen en bij woningen die worden gerestaureerd. Wij vinden het zelf ook nuttig om glasvliesbehang te gebruiken bij nieuwbouwwoningen.

 

Wat is glasweefselbehang?

Glasvezelbehang is een relatief nieuw soort behang, gemaakt van fijne glasvezels. Na het weven en persen is het resultaat een fijn en zeer sterk gaas. Daarin kunnen verdikkingen worden aangebracht zodat een mooie structuur van glasvezelbehang zichtbaar wordt. Glasweefselbehang is uiterst duurzaam. Dat is bijzonder belangrijk in onze moderne tijd, waarin we hogere eisen stellen aan interieur- en wandafwerking. We willen vooral duurzamere materialen in onze huizen. Het systeem biedt u veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Bovendien voldoet dit product aan uw individuele wensen. Glasweefsel kan worden toegepast in uw woon- of slaapkamer. Het is ook ideaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en toiletten. Er zijn dus verschillende voordelen verbonden aan glasweefselbehang. Dit zorgt ervoor dat het een steeds populairder product wordt – wij krijgen regelmatig aanvragen om wanden te laten behangen met glasweefsel.

 

Mocht u interesse hebben om ons in te huren voor uw renovatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

 

“Marton heeft bij ons wederom heel mooi werk afgeleverd! Drie jaar geleden hebben we naar grote tevredenheid de binnenkant van het huis (muren, raamkozijnen) laten schilderen. Recent zijn onder meer zijn de binnendeuren en -kozijnen in een nieuwe lak gezet. De schilders werken heel hard en leveren echte kwaliteit tegen een realistische prijs. Vloer, trap etc. zijn netjes afgedekt tijdens de werkzaamheden.”

Dhr. Geerligs