Jerrol Spier

“Als u op zoek bent naar een ‘one-stop-shop’, alles wat met uw huis te maken heeft, dan kan ik u echt aanraden om met Marton samen te werken. Anton en zijn team zijn echte professionals, die begrijpen wat kwaliteit is. Ze hebben mij letterlijk met mijn hele huis geholpen. Ik zal nooit meer op zoek gaan naar een andere ‘aannemer’, want Marton is mijn vaste aanspreekpunt. Ze zouden ook van jou moeten zijn!”

Raymannn01

“Door een mogelijke lekkage hebben wij Marton ingeschakeld voor het opsporen van de mogelijke lekkage in onze badkamer. De mannen van Marton hebben eerst uitgebreid maatregelen getroffen om de bebouwde woning zo goed als mogelijk te beschermen tegen stof en bouwwerkzaamheden. Na de eerste beperkte sloopwerkzaamheden bleek dat door vocht de gehele betegelde vloer moest worden verwijderd. Zij deden dit vakkundig, werkten netjes en maakten aan het eind van iedere dag schoon. Na de sloopwerkzaamheden, zorgden zij voor het juist waterdicht maken, opnieuw betegelen en plaatsen van de douchewand in de inloopdouche. Alle werkzaamheden vonden vakkundig plaats met oog voor detail, strakke voegen en kitwerk.

Na de badkamer hebben zij tevens ons toilet beneden gerenoveerd, ook dit was echt heel net vakwerk. We zijn zeer content met de gedane werkzaamheden & het eindresultaat.”

johan peekstok

“Geweldig bedrijf! Al vele jaren goede ervaringen mee. Als bij het schilderen (en dus schuren etc) blijkt dat hout niet goed meer is repareren ze dit direct. Ook hebben ze mooi stuc-werk geleverd en daarna de wanden geverfd. We zitten er iedere keer weer mooi bij!”